Цени 2020-04-16T18:08:36+00:00

Цени

КОНТАКТИ
Тук можете да се информирате относно нашите услуги, цени и срокове. Ако имате въпроси или искате да ви съставим оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони и email в секция Контакти
КОНТАКТИ

Заявете своя оглед или се обадете на 0884 858 626 и ние ще Ви изготвим оферта за почистване, товарене и изхвърляне на всички не потребни вещи.

  • Цените за почистване на мазета, тавани и гаражи или стари жилища започват от 80 лв. Очакваме Ви!

  • Извозване на строителни отпадъци с контейнери до оторизирано разтоварище с включена такса смет, доставка и престой е с цени от 110 до 140 лв.

  • Крикс Груп предлага улеи за боклук и строителни отпадъци под наем. Улеите са снабдени със силни вериги и позволяват бързо и безопасно изхвърляне на строителни отпадъци и отломки от височина до 30 метра. Размерите на улеите за отпадъци са: 110 см х 55 см за една секция.

Цена на ден4 лв.
Посочената цена е за един брой улей с дължина 1,10 метър.

При поръчка за извозване на строителни отпадъци с контейнери над три броя, е възможно договаряне на цените. За товарене, почистване и изхвърляне на боклуци, както и за всички останали услуги, които предлагаме, може да използвате някоя от формите ни за контакт, за да се свържете с нас и да Ви изготвим индивидуална оферта.

Огледи за изхвърляне и извозване на територията на град София са безплатни.

Може да се възползвате и от експресни доставки на контейнери за строителни отпадъци, които се осъществяват в рамките на 2 часа, без да се начисляват допълнителни такси.